SAMETTISEN KAUNISTA

Villa Velvetin kotien suunnittelussa on panostettu luonnollisiin ja laadukkaisiin materiaaleihin, jotka kestävät arjen kulutusta ja miellyttävät esteettisyydellään vaativampaakin sisustajaa. Asuintiloissa lattiamateriaalina on kolmisauvainen parketti, joka on materiaalina lämmin ja miellyttävä koskettaa. Arjen luksusta tarjoilevat eteisen laattalattia sekä terassin ja parvekkeen komposiittilaudoitus.

Keittiössä on kotimaiset kiintokalusteet ja korkeatasoiset Siemensin kodinkoneet. Kvartsikivitasot ja välitilan taustalasi helpottavat puhtaanapitoa. Suuremmissa, 120m² kodeissa sekä jääkaappi ja pakastin ovat molemmat täyskorkeita, joten tarjolla on runsaasti kylmäsäilytystilaa suuremmankin perheen tarpeisiin.

Asumismukavuutta lisäävät runsain säilytystiloin varusteltu kodinhoitohuone ja tilan optimaalisesti hyödyntävät liukuovikaapistot. Kylpyhuoneen allaskalusteessa on käyttöä helpottava vetolaatikko ja kaunis valopeili viimeistelee kylpyhuoneen ilmeen.

VALMIIKSI HIOTTU TIMANTTI

Mitkä värit sopivat yhteen? Millä yhdistelmillä luodaan kotiin oikeanlainen tunnelma?
Entä sopiiko sisustus yhteen ympäröivän luonnon ja kodin arkkitehtuurin kanssa?

Materiaalivalintoja tehdessä yhtenäisen kokonaisuuden hahmottaminen ei välttämättä ole aina helppoa. Meille on tärkeää, että uuden Westpro-kotisi suunnittelu on sinulle mahdollisimman mutkatonta. Sen vuoksi olemme pohtineet yllä mainitut kysymykset valmiiksi ja suunnitelleet kotiisi upean värimaailman, herkän ja valoisan Kastehelmen, joka kattaa koko kotisi tehden siitä tyylikkään yhtenäisen istuen kantajansa päälle virheettömästi; kuin räätälinpuku. Tutustu alta Kastehelmen esittelyyn ja aloita haaveilu uudesta kodistasi - me huolehdimme toteutuksesta.

KASTEHELMI

Tulkoon valo! Vaalea, raikas ja hienostunut Kastehelmi luo kotiin rauhallisen tunnelman, joka on täydellinen tausta huonekalujen ja muun sisustuksen korostamiseen. Värimaailma voimistaa luonnonvaloa ja antaa kotiin tilan tuntua. Tarkemmat tuotetiedot myyntiesitteessä.

LATAA ESITE

Westpro-Villa-Velvet-Kastehelmi
kastehelmi-meri
kastehelmi-ruoho
X

 VILLA VELVET

ASUNNOT

YMPÄRISTÖ
&
SIJAINTI

TALOYHTIÖ

LADATTAVAT AINEISTOT

Tästä voit ladata lisätietoja kohteesta sekä alueesta. Tiedostot ovat PDF-muodossa.