SAMETTISEN KAUNISTA

Villa Velvetin kotien suunnittelussa on panostettu luonnollisiin ja laadukkaisiin materiaaleihin, jotka kestävät arjen kulutusta ja miellyttävät esteettisyydellään
vaativampaakin sisustajaa. Asuintiloissa lattiamateriaalina on yksisauvainen parketti, joka on materiaalina lämmin ja miellyttävä koskettaa. Arjen luksusta tarjoilevat eteisen laattalattia sekä terassin ja parvekkeen komposiittilaudoitus.

Keittiössä on kotimaiset kiintokalusteet ja korkeatasoiset Mielen kodinkoneet. Kalusteovien taakse integroidut kylmälaitteet sekä astianpesukone näyttävät keittiössä siistiltä ja huomaamattomilta sekä sulautuvat täydellisesti keittiön muuhun sisustukseen. Sekä jääkaappi ja pakastin ovat molemmat täyskorkeita, joten tarjolla on runsaasti kylmäsäilytystilaa suuremmankin perheen tarpeisiin. Kvartsikivitasot ja välitilan taustalasi helpottavat puhtaanapitoa.

Asumismukavuutta lisää runsain säilytystiloin varusteltu kodinhoitohuone ja tilan optimaalisesti hyödyntävät liukuovikaapistot.
Kylpyhuoneen allaskalusteessa on käyttöä helpottavat vetolaatikot ja kaunis valopeili viimeistelee kylpyhuoneen ilmeen.

Halutessasi voit lisätä entisestään kotisi ominaisuuksia tai varusteita sekä yhdistellä rohkeasti omaan makuusi sopivia värejä ja pintoja. Asiakaspalveluinsinöörimme auttaa sinua suunnittelemaan kodista juuri sinun ja perheesi näköisen.

Westpro-Villa-Velvet-parveke

VÄRIMAAILMAT

Mitkä värit sopivat yhteen?
Millä yhdistelmillä luodaan kotiin oikeanlainen tunnelma?
Entä sopiiko sisustus yhteen ympäröivän luonnon ja kodin arkkitehtuurin kanssa?

Materiaalivalintoja tehdessä yhtenäisen kokonaisuuden hahmottaminen ei välttämättä ole aina helppoa. Meille on tärkeää, että uuden Westpro-kotisi suunnittelu on sinulle mahdollisimman mutkatonta. Sen vuoksi olemme pohtineet yllä mainitut kysymykset valmiiksi ja suunnitelleet kolme upeaa värimaailmaa, joista voit helposti valita mieleisesi.

Valittavanasi on samettisen pehmeä Kesäilta, herkkä ja vaalea Kastehelmi sekä rouhean urbaani Silokallio.

Värimaailmat ovat aina kokonaisuuksia - valittu värimaailma kattaa koko kotisi tehden siitä tyylikkään yhtenäisen, joka istuu kantajansa päälle virheettömästi; kuin räätälinpuku. Tutustu alta värimaailmojen esittelyyn ja valitse omasi, me huolehdimme toteutuksesta.

KESÄILTA

Saisiko olla lasillinen auringonlaskua? Tämä lämmin, tumma ja ylellinen värimaailma leikittelee taidokkaasti eri materiaalien sävyillä.
Samettinen Kesäilta vie ajatukset elokuun pimeneviin iltoihin ja luo kotiin pehmeän kodikkaan tunnelman.

 

Kesäilta-web-1
kesäilta-nuotio
kesäilta-maisema
X

KASTEHELMI

Tulkoon valo! Vaalea, raikas ja hienostunut Kastehelmi luo kotiin rauhallisen tunnelman, joka on täydellinen tausta huonekalujen ja muun sisustuksen korostamiseen. Värimaailma voimistaa luonnonvaloa ja antaa kotiin tilan tuntua

Kastehelmi-kotisivut-1
kastehelmi-meri
kastehelmi-ruoho
X

SILOKALLIO

Kiipeä kalliolle ja katso horisonttiin. Saaristoon sileät rantakalliot ovat antaneet inspiraatiota Silokallion seesteiseen värimaailmaan.Kodissa toistuvat
rauhalliset, harmaat sävyt ja ripaus vaaleata puuta tuo tilaan lämpöä ja tunnelmaa.

Silokallio-web-1
silokallio-kivi
silokallio-söderskar
X

 VILLA VELVET

ASUNNOT

YMPÄRISTÖ
&
SIJAINTI

TALOYHTIÖ

LADATTAVAT AINEISTOT

Tästä voit ladata lisätietoja kohteesta sekä alueesta. Tiedostot ovat PDF-muodossa.